Dit Theaterconcert is een verhuring en geprogrammeerd door een externe producent en is al sinds januari 2020 in de verkoop. 

De 2020 editie is totaal anders dan de vorige editie in 2019: andere bezetting en andere setlijst. Dus dat maakt het dit jaar wederom extra bijzonder.

Een must see voor de ware Elvis liefhebber! Dit Elvis Concert 2020 brengt de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King’ live op het podium met ook in 2020 weer een verrassend nieuwe setlijst. De nummers worden zo authentiek mogelijk gebracht. De hits van The King uit de jaren 50, 60 en 70, aangevuld met andere parels uit het rijke oeuvre van de legendarische zanger, staan garant voor een waar feest der herkenning voor jong en oud en een unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber. Kortom: een avond om naar uit te kijken!

De band
Met de unieke samenstelling van jonge topmuzikanten en mensen die daadwerkelijk met Elvis op het podium hebben gestaan heeft The Elvis Concert inmiddels vele harten van duizenden muziekliefhebbers veroverd. Zang is in handen van Dwight Icenhower die de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst mocht nemen van Elvis Presley Enterprises, USA. Drummer Bob Lanning werkte voor Elvis in 1970 en is te horen op o.a. het album “Elvis On Stage” en de hit “The Wonder Of You”. Jim Murray – The Imperials werkte met Elvis samen vanaf mei 1966 t/m 1971. De achtergrondzangers ‘The Velvet Candles’ doen sterk denken aan The Jordanaires, de backing vocalists die op bijna iedere Elvis hit van de jaren vijftig en zestig zijn te horen.

Uitvoerenden zijn Dwight Icenhower, Bob Lanning, Jim Murray (The Imperials), Carl Bradychok, The Velvet Candles, Damien Daigneau, e.a.

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual