The Daily Indie

The Daily Indie is één van de meest toonaangevende indie platforms van Nederland. Met verrassende muziek, events en artikelen weet TDI menig muziekfanaat te bekoren. Samen met TDI programmeert Bibelot de crème de la crème van de Nederlandse scene. Nieuw deze editie is extra programmering in Brandstof, het café van Bibelot! Op de line-up:

PEER 22:30 – 23:10 – Power Stage
Jonge honden, maar al lang geen groentjes meer. Al kort na de oprichting sleept PEER meerdere prijzen in de wacht en stond de band zelfs op Concert At Sea. Het viertal brengt een mix van energieke indierock met aanstekelijke Britpop.

Logue 21:45 – 22:25 – Brandstof
Compacte indiepop liedjes die je na één luisterbeurt niet meer loslaten: dat is Logue. De band zoekt een balans tussen puntige popsongs en melancholische rock anthems. Verwacht tijdens dit speciale optreden in Brandstof de dromerige sound waar de band bekend om staat, maar dan in een bijzondere uitvoering.

Maple 21:10 – 21:40 – Power Stage
Bij flinke fuzz op de gitaren en pakkende melodieën denk je al snel aan een shoegaze band. Maple uit Lochem noemt zijn stijl liever fuzzpop. De muziek is minder dromerig dan shoegaze en er wordt veelvuldig contact gezocht met het publiek.

Jibber, Jabber & The Jams 20:00 – 20:30 – Power Stage
Wat doe je als je na 6 jaar met een punk band door Europa touren toe bent aan iets anders? Uit die gedachte is Jibber, Jabber & The Jams ontstaan. Het viertal is geïnspireerd door de garage rock revival bands uit de jaren 80 en 90. Verwacht catchy popliedjes met een rammelend rock randje en een hele bak galm.

Xander van Dijck 20-35 – 21:05 – Brandstof
De frontman van de Rotterdamse band Anemone en ex-gitarist van The Afterveins gaat solo! En dan ook nog eens met een geheel nieuw geluid. Thema’s als positivisme, liefde, mooi weer en lange wandelingen zijn duidelijk hoorbaar in de muziek van Xander van Dijck. Dromerige popliedjes met een dwars karakter. Inclusief aanstekelijke refreinen.

Adresgegevens
Bibelot
Noordendijk 148
Dordrecht
Contactgegevens
skyline-visual