The Barn

Vrijdag 22 februari spelen de oude rotten van de nieuwe regionale bluesformatie The Barn in Muziekpodium DJS. De geografische roots van de muzikanten van The Barn (Henk Bronkhorst, Richard van den Dool, Wim Lavooy, Ruud van Seventer, Remco van Voorst en Henk van Zeijst) liggen van eind jaren 60 tot heden tussen Gorinchem en Dordrecht, met Sliedrecht als centrum.

De heren hebben in vele bands afzonderlijk gespeeld, maar ook hebben zij gezamenlijk in allerlei samenstellingen op het podium gestaan. Oude rotten in het vak, kortom. Het is de blues die deze mannen bindt. Een kleine selectie van hun bands in het verleden: Boozy, Oriental Guitars, SODA en The Zipps. Leeftijd en een kleurrijk verleden maken dat hun spel een stevige fundatie heeft en dat maakt hun aanpak van de blues interessant.

Line-up: Wim Lavooy: zang-gitaar, Henk Bronkhorst: gitaar, Remco van Voorst: gitaar, Ruud van Seventer: basgitaar, Richard van den Dool: Hammond-piano, Henk van Zeijst: slagwerk.

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual