Superheld Voor Een Dag

In verband met de Corona maatregelen zijn de meeste evenementen tot 19-01-2021 afgelast.

Toffe Kerstvakantie challenge voor ouder-kind combi's

Superhelden zijn fun! Ze zijn ook rolmodeelen. Superhelden in films en games bieden je niet alleen vermaak en spanning, ze ontlokken ook inzichten over jezelf en anderen in de wereld. Vanuit dit idee presenteren Jongerenwerk R-Newt, Rubii en The Movies een tof gezinsuitjes in de Kerstperiode.

Challenge je ouder(s) eens tot het spelen van een videogame op het grote scherm van The Movies FilmLounge. Stap eens in de superheldenwereld van je kind(eren). We kozen voor de jonge superheld Miles Morales ofwel Spiderman: de nieuwe generatie. Ouder(s) en kind(eren) challengen en coachen elkaar tot een mooi spelresultaat in zijn videogame. Aansluitend zijn er enkele scènes te zien uit de animatiefilm Into The Spider Verse (2018), die gecombineerd worden met enkele vragen en opdrachten. Een team van hosts begeleid je door het programma. Opgeteld geeft dit een dynamisch programma van ruim 60 minuten in de kleine filmzaal, waarin superhelden het samen-zijn onderstrepen. Een tof uitje voor het gezin in deze Kerstperiode.

Wanneer: Di-Wo-Do 22 t/m 24 dec. tussen 12:00 en 21:30 uur
Prijs: € 7,50 per ouder-kindcombi of € 10,– per gezin
Hoe: Kies een beschikbaar tijdstip van je voorkeur via de rode knop Tijden&Tickets en boek. Kom ca. 10. min voor aanvang in de bioscoop.

Filmvertoning

In combinatie met dit programma draaien op ZO 27/12 twee superheldenfilms voor een speciaal tarief. Geniet (nog eens) op het grote wiite doek van de gehele film Spiderman Into The Spider Verse. Of kies voor de vrouwelijke superheld Wonder Woman in m die (nog eens) te genieten op het grote witte doek in Wonder Woman 1984.

Gerelateerde events

Dordrecht Door de Jaren Heen vrijdag 5 februari 2021, 19:00 - 20:29
Dordrecht door de jaren heen. vrijdag 5 februari 2021, 19:00 - 23:00
skyline-visual