Storing_#15: Passenger Of Shit, Cezar Palace, Diamanda Galblaas en Ibrahim Kazoo!

Get ready for some experimental electronics! Programmeur Sadra (Logosamphia) heeft weer een paar big ones weten te strikken: Passenger Of Shit, Cezar Palace, Diamanda Galblaas en Ibrahim Kazoo!

Passenger Of Shit (AUS)

De Australische Passenger Of Shit is de eigenaar van shitwank records (met enkel ‘trendy fucktwit music’) en is een grote naam in de speedcore/horrorrap scene! Je zou hem zelfs een internetlegende kunnen noemen. Eerder stond hij al op feesten als Dominator en nu kun je hem gewoon zien in de kelder van de Popcentrale!

Cesar Palace (GER/FR)

Cezar Palace is het solo-project van de frontman van Electric Electric en La Colonie de Vacances (dit knettergekke quadrafonische project met 4 bands die tegelijkertijd rondom publiek intense shows speelt). Wij zijn vet benieuwd naar dit creatieve mastermind. Jij ook?

Diamanda Galblaas (DJ)

Een project van de Dordtse cultlegende en redacteur van het Fake Magazine Wim van den Herik. Hij omschrijft het als ‘Rokerige ambienthop voor danslustige muurbloempjes‘.

Ibrahim Kazoo (DJ)
Check dit maar:

Entree: wordt bepaald door de dobbelsteen aan de deur (tussen de € 1,- en de € 6,-) | Aanvang: 20:30 uur

Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
skyline-visual