Stan & Ollie

Stan & Ollie

’s Werelds beroemdste komische duo probeert het nog één keer.

Het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods beroemdste komische duo: Stan Laurel & Oliver Hardy.

Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer om in de huid te mogen kruipen van deze legendarische filmiconen. Hun hoogtijdagen hebben ze inmiddels ver achter zich gelaten. Maar Stan en Ollie willen nog één keer de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Bewijzen dat ze het nog kunnen en ze hebben geld nodig. Daarom plannen ze een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk van de verwachtingen en de hectische organisatie planning herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar. Mede dankzij de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich.

Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden. Coogan en Reilly leveren puntgave vertolkingen – of beter gezegd imitaties. Een film vol vrolijke nostalgie.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual