St. Patrick’s Day

Op zondag is het St. Patrick’s Day, maar wij vieren het zaterdag al! Dan kunnen we die zondag op bed bij komen. De Power Stage wordt omgetoverd tot een Iers paradijs en in Brandstof waan je je in een echte Irish Pub met steengoede live muziek. Uiteraard vullen we dit aan met Guiness en vinegar chips!

Bunch of Bastards (Power Stage)
Een portie pittige folk die gaat over de schaduwkant van het leven. De band treedt in de voetsporen van The Pogues (UK) en Flogging Molly (US). Een groot feest met accordeon, banjo en mandoline op stevige, soms punky drums, bas en gitaar.

The Royal Spuds (Power Stage)
Met hun uitbundige mix van folk en punk weten The Royal Spuds van elk optreden een waar feest te maken. Sinds de eerste release van “Start Your Engines (2012)” is de band in sneltreinvaart vooruitgegaan. Met de nieuwe EP ‘Unforgotten Lore’ zijn de heren klaar om de zalen in 2019 te overdonderen.

Peke (Brandstof)
Met in de ene hand een gitaar en in de andere een glas Guinness speelt Peke een mix van Ierse en Schotse folkliedjes. Afgewisseld met af en toe oude zeemansliedjes zullen er veel bekende liedjes voorbij komen. Een goed moment om mee te zingen en drinken!

Adresgegevens
Bibelot
Noordendijk 148
Dordrecht
Contactgegevens
skyline-visual