Speciale Voorpremiere: Engel

Datum: zondag 2 augustus
Ticketprijs: regulier excl. eventuele toeslagen.

Op 5 augustus gaat Engel in première, maar bij Kinepolis kun je deze superleuke film al op zondag 2 augustus als eerste zien! Extra leuk is natuurlijk het speciale Engel-wensboekje dat je na afloop mee naar huis krijgt. Daarnaast maak je ook nog eens kans op het boek van de film, geschreven door Isa Hoes en haar dochter Vlinder én mogen we ook nog eens twee Batavus fietsen verloten onder al onze bezoekers van deze speciale voorpremière.

Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Al snel komt engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

Kinepolis
Lijnbaan 200
3311 RL Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag12:30 - 00:00
Dinsdag12:30 - 00:00
Woensdag12:30 - 00:00
Donderdag12:30 - 00:00
Vrijdag12:30 - 00:00
Zaterdag10:30 - 00:00
Zondag10:30 - 00:00
skyline-visual