Special Event: KINEtasting - Glenfiddich - 2020

In verband met de Corona maatregelen zijn de meeste evenementen tot 19-01-2021 afgelast.

Ticketprijs: € 27,50

Omwille van de nieuwe maatregelen geldt er een maximum aantal bezoekers van 30 personen per zaal voor alle regio’s. Meer informatie over alle maatregelen vind je op www.kinepolis.nl/maatregelen.

Kinepolis presenteert Met KineTasting beleef je een virtuele rondreis naar een merk, waar je meer komt te weten over historie en smaak van de desbetreffende brand. Een mix van beeld, presentatie en écht proeven maakt KineTasting een uniek concept. Met recht een ultieme beleving te noemen. Proef, ontdek en geniet!

Ga mee op whiskyreis met Glenfiddich
Samen mét Glenfiddich ambassadeur Tony van Rooijen ga je op virtuele whiskyreis. Hij neemt je mee naar Schotland en bezoekt samen met jou de distilleerderij alsof jullie daadwerkelijk in Schotland zijn. Je komt alles te weten over de historie van het merk en uiteraard krijg je een taste van de meest smaakvolle whisky’s. Om het even samen te vatten: een tasting box met zes whisky’s, een flesje water, een officieel Glenfiddich glas én een show!

Meer over Glenfiddich
Deze editie is het de beurt aan whiskymerk Glenfiddich. Tony van Rooijen is al jarenlang gepassioneerd whisky ambassadeur Glenfiddich in Nederland: ‘Mijn liefde voor whisky is begonnen nadat een oude vriend van mij de legendarische woorden uitsprak: Let’s have a dram of Scotch..’ Tijdens een ontmoeting met collega ambassadeurs van Glenfiddich in Dufftown, werd gezocht naar een nóg betere manier om het publiek te betrekken. Het liefst zou je iedereen willen meenemen naar de distilleerderij in Dufftown. En daar op dat moment werd het idee geboren, laten we de distilleerderij dan meenemen naar het Glenfiddich publiek. Zo ontstond de Virtual Distillery Tour, door interactie en passie ontstaat een unieke manier van storytelling en ervaart het publiek een beleving, die bijna gelijk is aan een echt bezoek aan de distilleerderij. Proeven, genieten en ontdekken met een mooi glas Glenfiddich.

Gerelateerde events

Het Ware Verhaal vrijdag 14 mei 2021, 17:00 - 21:00
Dordrecht Door de Jaren Heen vrijdag 5 februari 2021, 19:00 - 20:29
Dordrecht door de jaren heen. vrijdag 5 februari 2021, 19:00 - 23:00
skyline-visual