Songbirds 078 Festival: Emerald + Sonja Lingen

Muzikale pioniers opgelet! Songbirds 078 reist de komende drie maanden langs opvallende locaties in Dordrecht. Dit nieuwe gratis festival programmeert uitsluitend artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld. Hier ontdek je veelbelovend talent uit de regio! Denk je aan opvallende locaties, dan denk je natuurlijk aan Bibelot’s sfeervolle café Brandstof. Op zaterdag 5 oktober is dit het decor voor een diverse line-up. De acts kunnen variëren van een singer-songwriter tot een trompettist en hiphop tot een harpist.

Songbirds 078 is onderdeel van Stichting Vreemde Vogels. Dit is de organisatie achter festivals als Pica Pica Parade in Rotterdam, Storks Instores in Den Haag en Vlaamse Gaaien Festival in Antwerpen.

Tip: Na de optredens verandert Brandstof in een oldschool disco. Dans tot diep in de nacht gratis op de beste ‘gouwe ouwe’ van Dire Straits, Billy Joel, Madonna, Supertramp, Toto, Meat Loaf, Duran Duran en natuurlijk Queen!

Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 16:00
Donderdag 12:00 - 16:00
Vrijdag 19:30 - 02:00
Zaterdag 19:30 - 02:00
Zondag Gesloten
skyline-visual