Songbirds 078 Festival: Vera Baldé + Mandy & Sylvia

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Vera Baldé
Expo: Mandy Sharabani & Sylvia vd Kamp
Locatie: Het Magazijn
Gratis toegang

🎵 Vera Baldé
Vera Baldé is een Dordtse singer-songwriter. Met haar eigen materiaal stond ze o.a. in DOOR en Bibelot. Met haar warme stem en catchy indiepop neemt ze haar publiek mee in een hoofd vol gedachten. Met inspiraties als Cat Power, The Strokes, en Sufjan Stevens.

🖌 Mandy Sharabani & Sylvia vd Kamp
> Mandy is beeldend kunstenaar woonachtig in Dordrecht. Zij is afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie (2010) met een behaalde Bachelor in Fashion Design. Tijdens haar afstudeerproject onderzocht zij spelenderwijs hoe optische illusies de perceptie van de kijker kan beïnvloeden. In haar portret tekeningen speelt perceptie opnieuw een kenmerkende rol, waarbij het verbeelden van onze kwetsbaarheid haar uitgangspunt vormt.

> Sylvia boetseert en vervaardigt handgevormde beelden van klei en paverpol (textielverharder). Ze haalt haar inspiratie uit de natuur. Afrikaanse invloeden komen vaak tot uiting in haar beelden.

📍 Het Magazijn
Restaurant Het Magazijn is het startpunt van een ontdekking door het unieke pand. Wandel hier binnen voor een plekje aan één van de tafels, aan de bar of op het terras in de verrassende stadstuin. Het is een heerlijke plek voor ontbijt, lunch, diner of een gezellige borrel. Naast al het lekkers heeft het Magazijn ook nog plek voor optredens, ruime en speelse werkplekken, een mega stadstuin, shops, cocktails, koffie en een gezellige borrel.

Adresgegevens
Het Magazijn
Voorstraat 180
3311 ES Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag 10:00 - 00:00
Vrijdag & zaterdag 10:00 - 01:00
Zondag 10:00 - 00:00
skyline-visual