Songbirds 078 Festival: Three J Trio + Irene Jelier

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Three J Trio
Expo: Irene Jelier
Locatie: Stadscafé Rijke&Zn
Gratis toegang

Three J Trio
De drie J’s maar dan leuker. Maffe gasten die u voorzien van leuke muziek, met Joren Wieman op toetsen en zang, Jisk van der Veen op altsaxofoon en Jascha Huisman op bas/gitaar. Op het repertoire staan covers van bekende en minder bekende nummers.

Irene Jelier
Van jongs af aan tekent ze al graag. Vroeger wilde ze alles zo realistisch mogelijk natekenen maar op een gegeven moment was dat niet meer genoeg. Toen ze naar de kunstacademie ging, en illustratie ging studeren, werd de focus gelegd op verhalen vertellen. Wat kan je met wat je allemaal tekent? Eigenlijk kan je alles tekenen wat je maar wil! Ze ontdekte dat ze het leuk vond om mensen te vermaken met haar grappige zelfverzonnen tekeningen van dieren en mensen. Hoe gekker, hoe beter en hoe leuker de reacties. Waar ze op tekent hangt af van de opdracht, soms op muren maar regelmatig ook op ramen. Daar komen weer andere aspecten bij kijken maar is minstens zo leuk!

Stadscafé Rijke&Zn
Een van de mooiste bruine café’s van Dordrecht met een moderne twist. Geniet binnen van de sfeervolle inrichting of neem plaats op het gezellige, verwarmde terras op het Scheffersplein. Kies uit het ruime aanbod van bieren of diverse wijnen, neem er een kleine hap bij en ontspan tot in de late uurtjes.

Stadscafe Rijke & Zn
Voorstraat 260
3311 ET Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag12:00 - 00:30
Dinsdag12:00 - 00:30
Woensdag12:00 - 00:30
Donderdag12:00 - 01:30
Vrijdag12:00 - 02:30
Zaterdag12:00 - 02:30
Zondag12:00 - 00:30
skyline-visual