Songbirds 078 Festival: Sanne Spruijt + Iris Anne de Smit

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Sanne Spruijt
Expo: Iris Anne de Smit
Locatie: De Passant
Gratis toegang

Sanne Spruijt
Frontvrouw discofunkband, toetst en zingt ook solo. Wat kun je verwachten? Smeuïge akkoordjes met frisse zanglijnen, gewoon knetter mooie liedjes, van Eva Cassidy, Streisand, Braziliaanse sambatjes, een melancholisch Italopopnummer, langs soulklassiekers naar impro, misschien een van Einaudi en een eigen stukkie. Het hangt allemaal van het weer af 😉

Iris Anne de Smit
Iris haar werk gaat vooral over gelijkheid en seksualiteit. Het is haar visie van hoe ze mensen ziet. Ze zoomt altijd in op de belangrijkste details, waardoor er nooit echt een persoon is te zien en dus geen etniciteit en geslacht valt te achterhalen.
Op deze manier wil ze gelijkheid benadrukken en de kijker informeren maar vooral zelf laten nadenken.

De Passant
In de historische binnenstad vind je ze aan de voet van de Grote Kerk, met uitzicht op de haven. Zowel binnen als buiten hebben ze voldoende ruimte, dus er is altijd een plekje om te genieten van de sfeer, gastvrijheid, heerlijk eten en drinken. En dat op één van de mooiste plekjes van Dordrecht.

Eetcafé De Passant
Blauwpoortsplein 15
3311 AC Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag12:00 - 22:00
DinsdagGesloten
Woensdag12:00 - 22:00
Donderdag12:00 - 22:00
Vrijdag12:00 - 00:00
Zaterdag11:00 - 00:00
Zondag11:00 - 22:00
skyline-visual