Songbirds 078 Festival: Ron 'Parelvet' Smith + Leonie Hulsman

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Ron ‘Parelvet’ Smith & Friends
Expo: Leonie Hulsman
Locatie: Daantje food and drinks
Gratis toegang

🎵 Ron ‘Parelvet’ Smith & Friends
Ron ‘Parelvet’ Smith komt dit keer met trio ‘VetVoXiO’ met Nico ‘Fox’ de Vos en Xiomara Klein. Ron zingt en speelt gitaar, Nico speelt contrabas en Xio doet backing vocals en kleine percussie. Alles akoestisch. Het repertoire bestaat uit Parelvet klassiekers, 60s covers en wat country folk en Delta blues.

🖌 Leonie Hulsman
Illustrator Leonie Hulsman (1979) is sinds anderhalf jaar een inwoner van Dordrecht. Haar werk is geïnspireerd door heden maar vooral ook verleden en haar stijl wordt ook wel omschreven als retro. Haar afbeeldingen hebben vaak een vrolijke inslag, net zoals Leonie zelf.

📍 Daantje food and drinks
Daantje food and drinks is het eerste en enige 100% plantaardige en vegan restaurant in Dordrecht en daar zijn ze trots op! Je kunt hier genieten van snelle, eenvoudige, maar wel zoveel mogelijk biologische en uiteraard volledig plantaardige lekkernijen.

Adresgegevens
Daantje Food & Drinks
Nieuwstraat 25
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag t/m zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 12:00 - 17:00
skyline-visual