Songbirds 078 Festival: Ooit Mooi Geweest + Bart & Benjamin

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Ooit Mooi Geweest
Expo: Bart Rombout & Benjamin Spek
Locatie: Finn’s
Gratis toegang

🎵 Ooit Mooi Geweest
17 jaar geleden kwamen deze 4 heren, toen in de kracht van hun leven, bij elkaar. Ze deelden een pizza en startten een band. Ze speelden covers die ze leuk vonden en traden op in semi- akoestische setting. Wat begon als klein maar fijn groeide uit tot een groot muzikaal gezelschap van 12 man/vrouw met alle bijkomstigheden van een grote band. De heren verloren elkaar uit het oog en gingen ieder hun eigen muzikale weg. Totdat er eind 2018 op veler verzoek in een huiskamer een reünie plaatsvond tijdens het project ‘muziek bij de buren’. Ooit Mooi Geweest herrees als een Phoenix uit de as en was herboren. Ze treden graag op in semi akoestische setting op plaatsen waar niet het volume maar de interactie met het publiek belangrijk is. Het plezier in de hernieuwde samenwerking spat van het podium de zaal in
en het repertoire wordt aangepast aan de plaats, tijd en de smaak van het publiek.

🖌 Bart Rombout en Benjamin Spek
> De 8-jarige Benjamin Spek is geïnspireerd geraakt door zijn creatieve opa, die hij eigenlijk nooit heeft gekend. Thuis tekent hij alles wat los en vast zit en schreef al voordat hij het had geleerd op school. Tekenen is echt zijn passie. En muziek. Vandaar dat zijn eerste expo dan ook in teken staat van beroemde muzikanten. Denk aan Billy Joël, Michael Jackson etc.

> Geïnspireerd door zijn laatste werk, gaat Bart door met iets nieuws.

📍 Finn’s
Finn’s bevindt zich op een schitterende locatie: het Blauwpoortsplein. In het historische havengebied, vlakbij de altijd levendige rivier de Oude Maas en met zicht op de Grote Kerk. Dit is dé plek waar je terecht kunt voor een heerlijk diner, maar ook voor een lekkere kop koffie of een borrel op het terras.

Adresgegevens
Finn's
Blauwpoortsplein 13
3311 AC Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag Gesloten
Dinsdag t/m donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag & zaterdag 11:00 - 24:00
Zondag 11:00 - 22:00
skyline-visual