Songbirds 078 Festival: One Nation Band + Addie Ijzermans

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: One Nation Band
Expo: Addie Ijzermans
Locatie: Merz
Gratis toegang

🎵 Onenationband Reggae
Deze roots reggae band bestaat uit 6 muzikanten uit de omgeving. Ze spelen voornamelijk eigen nummers, geschreven door de lead zanger Steven. One Nation heeft als doel iedereen te laten genieten van de muziek.

🖌 Addie Ijzermans
Addie’s abstracte stijl is energie, emoties, kleurrijk en uniek. Wat hij belangrijk vindt is verbeeltenis en erkenning die het opwekt. Eigenlijk wil hij zijn kunst niet echt toeschrijven aan een bepaalde stroming of stijl. Zijn manier van werken en techniek zijn vrij apart. Hij maakt bijvoorbeeld nooit een schets en werkt meteen zijn emoties en ideeën vanuit mijn hoofd uit. Schilderen is voor hem een uitlaatklep waar hij zijn gedachten en emoties de vrije loop kan laten gaan.

📍 Merz
Merz is een horecagelegenheid, gevestigd in een authentiek pakhuis uit 1640 aan een oude werkhaven aan de rand van het centrum. Het is een toegankelijke plek waar jong & oud elkaar ontmoet; een restaurant met een verrassende kaart en café met een podium voor de leukste activiteiten en (zakelijke) evenementen. Lunchen, dineren, borrelen, werken, vergaderen, theater, je vindt het allemaal!

Adresgegevens
Merz Dordrecht
Korte Kalkhaven 3
3311 JM Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag Gesloten
Dinsdag & woensdag 12:00 - 24:00
Donderdag 12:00 - 01:00
Vrijdag & zaterdag 12:00 - 03:00
Zondag 12:00 - 24:00
skyline-visual