Songbirds 078 Festival: Ndedi van der Veen

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Ndedi
Locatie: Dok Bar & Bites
Gratis toegang

Ndedi van der Veen
Ndedi is een zangeres die regelmatig als smooth chick op het podium staat bij de band Dr Justice & the Smooth Operators. Al is dit niet het enige wat ze doet, al jaren daarvoor begeleidde ze zichzelf al op gitaar. Met haar voorliefde voor jaren ‘90 bands als Alice in Chains en Nirvana, maar ook jazzartiesten zoals Amy Winehouse en Melody Gardot speelt ze een afwisselend repertoire van covers en eigen werk, akoestisch met een rauw randje.

Dok Bar & Bites
DOK Bar & Bites is een moderne bar met een uitgebreide wijn, gin & tonic & cocktail kaart. Maar ook is er genoeg keuze in de bites, Een late lunch, borrel of diner ‘to share’ met Spaanse delicatessen, stukje zeebaars of de huisgemaakte kroket is er een kleine greep genomen uit onze uitgebreide bites kaart. DOK Bar & Bites staat voor proef, beleef & ervaar.

DOK Bar & Bites
Spuiboulevard 97e
3311 GM Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00 - 24:00
Donderdag12:00 - 01:00
Vrijdag12:00 - 01:00
Zaterdag12:00 - 01:00
Zondag13:00 - 22:00
skyline-visual