Songbirds 078 Festival: Miss Emma James & The Buffalo Beat

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Miss Emma James & The Buffalo Beat
Locatie: SBK Kunstuitleen & Galerie, Voorstraat 180, Dordrecht
Gratis toegang

Miss Emma James and the Buffalo Beat
De nieuwe Dordtse formatie Miss Emma James and the Buffalo Beat presenteert weergaloze pure roots, blues en country & western songs gezongen door Miss Emma James, zangeres van Dordtse bodem, begeleid door de ijzersterke grooves van de Buffalo Beat: Dj Ciggaar en E.B. Berg vormen de ritmesectie, met JD Brown op de gitaar. Sterke lyrics, échte sound, lekkere songs, puur genieten met Miss Emma James!

SBK Kunstuitleen & Galerie
SBK Kunstuitleen & Galerie vindt dat kunst niet alleen thuishoort in een museum maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte. Zij biedt een podium aan kunstenaars om zich aan een breed publiek te presenteren. Van kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong aanstormend talent. Bij SBK heb je toegang tot ruim dertigduizend kunstwerken die allemaal te huur en te koop zijn. Dé ideale manier om met kunst te experimenteren, want ben je uitgekeken op het kunstwerk, dan ruil je het gewoon om. En heb je het kunstwerk van dromen gevonden, dan kun je het kopen met het collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd.

Het Magazijn
Voorstraat 180
3311 ES Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag10:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag12:00 - 17:00
skyline-visual