Songbirds 078 Festival: Marlijn

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Marlijn
Locatie: Atelier Katinka van Haren, Voorstraat 175, Dordrecht
Gratis toegang

Marlijn
Marlijn’s hart ligt bij het Nederlandse kleinkunstlied. Na haar studie muziektheater aan Codarts in Rotterdam is ze samen met componist en liedjes schrijver Danny Feijtel begonnen ontroerende, grappige en herkenbare nummers te schrijven waar een breed publiek zich in kan vinden. De muziek heeft een eigen sound die doet denken aan Yentl en De Boer, maar ook aan Racoon. Dit is het onontkoombare gevolg van het combineren van de rock achtergrond van Danny met de theatrale muziekinvloeden van Marlijn.
Kortom, voor ieder wat wils.

Atelier Katinka van Haren
Atelier Katinka van Haren is zonder twijfel de meest kleurrijke galerie van Dordrecht. Ze is bekend van haar fantasievolle gorgelwezens, geïnspireerd op gedichten van C. Buddingh’. Tegenwoordig ontwerpt ze op en met papier vooral verfijnde dessins. Vanuit het platte vlak creëert ze driedimensionale objecten en kunstbehang. Ze laat zich daarbij inspireren door Huis van Gijn Dordrecht.

skyline-visual