Songbirds 078 Festival: Lil Zjans

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Lil Zjans
Locatie: DOOR
Gratis toegang

🎵 Lil Zjans
Lil Zjans is hét antwoord op de testosteron rap van tegenwoordig. Met hilarische teksten als ‘ik hossel je mossel’ en ‘check me uit, ov-chipkaart’, pakkende refreintjes op de frisse beats van handlanger Yung Polar$ brengt ze je nummers die niet meer uit je hoofd gaan.

📍 DOOR
Het stadswaardehuis van Dordrecht een sociale en culturele ontmoetingsplaats, een creatieve werkplaats, een podium en expositieplek voor jong en oud. Stadswaardehuis DOOR heeft eind 2018 haar nieuwe thuis gevonden aan de Spuiboulevard 220. In 2019 bouwen we verder aan de ambities en dromen van onze makers en vrijwilligers. Samen creëren we een voedingsbodem voor creativiteit en kruisbestuiving tussen culturele en sociale activiteiten. Voor iedereen, om talenten in te zetten of te laten zien. Dit jaar bieden we Dordrecht weer onderscheidende programmering in een levendige en bijzondere omgeving. Een meerwaarde voor de stad!

Adresgegevens
Door Dordrecht
Spuiboulevard 220
3311 GN Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 17:00
Donderdag 19:00 - 22:30
Vrijdag 11:00 - 17:00
Vrijdagavond 19:00 - 23:30
Zaterdag 20:00 - 00:30
Zondag Gesloten
skyline-visual