Songbirds 078 Festival: Judith van Leest + Odin

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Judith van Leest
Expo: Odin
Locatie: BRUT
Gratis toegang

Judith van Leest (en Nils)
Twee huisgenoten maken samen muziek. De unieke sound van Judith brengt automatisch een bijzondere sfeer met zich mee, voeg daar een Nils op gitaar aan toe en voila!

Odin
Veel kleurgebruik, werk is altijd ‘druk’. Haalt vooral inspiratie uit vrouwelijk schoon en heel gek denken. Met kunst kan en mag alles!

BRUT
Brut Food & Wine Bar is jouw brute bestemming voor wine & food. Je vindt ons in het centrum van de oudste stad van Holland, Dordrecht. Brut is ontstaan uit een grote passie voor wijn. We nemen je graag mee op reis over de hele wereld. Zo nemen we je zowel mee naar de klassieke oude wereld als de verrassende nieuwe wereld. Een bezoek aan onze Wine Bar is een beleving waarbij we je kennis laten maken met de ‘’Brut feeling’’. Geniet van onze huiselijke sfeer, gastvrijheid en mooie stadstuin.

skyline-visual