Son Mieux | Instore

Son Mieux is het alter ego van Camiel Meiresonne. Zesentwintig jaar oud, allerminst doorsnee tienerjaren achter zich. Hij speelde al op zijn elfde in een bandje en is professioneel muzikant sinds zijn veertiende. Afkomstig uit Den Haag. Veel van de liedjes op zijn debuutalbum Faire de Son Mieux spelen zich af in het nachtleven van de Hofstad. Camiel is liedjesschrijver, zanger, gitarist, toetsenist, producer. Naast ras-muzikant ook nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens.

Maar wel eentje die zijn zielenroerselen (en hartzeer) pas omzet tot liedjes als hij er afstand van heeft genomen. Groot hart, koel hoofd. Camiel Meiresonne is Son Mieux en vice versa. Faire de Son Mieux, de albumtitel, is Frans voor ‘het beste uit je zelf halen, alles geven wat je in je hebt.’ Zo iemand is hij. Camiel zit met ziel en zaligheid in de tien hoogstpersoonlijke liedjes van dit debuut. Ook typerend voor Son Mieux: hij schreef ze allemaal op de akoestische gitaar, maar gaf ze een heel ander (lees: elektronisch) popgeluid mee.

Een week na de release van het debuutalbum, op vrijdag 15 februari 2019, geeft Son Mieux bij ons op de eerste verdieping een instore-optreden. Wil je de festivalsensatie van 2019 nu al zien? Kom dan zeker bij luisteren!

Adresgegevens
Voorstraat 180
3311 ES Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag - Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag & Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
skyline-visual