Sin Pausa ft. Gerardo Rosales

Zaterdag 5 oktober brengt ‘huisband’ Sin Pausa een bijzondere special guest mee op de latin-editie van de World-avond: meesterpercussionist Gerardo Rosales. Rosales, in 1964 geboren in Venezuela en sinds 1992 in Nederland woonachtig, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd. In Venezuela was hij percussionist bij belangrijke musici aldaar. Hier ging hij door met spelen en met een ander talent: het produceren en creëren van allerlei bands in salsa stijl en latin jazz, zoals Le Gran Charanga, Son del Sofa en Cachau Sounds. Gerardo speelde samen met musici als Jimmy Bosch, Oscar de Leon, Jose Alberto/El Canario en vele anderen. Hij heeft zo’n twintig albums op zijn naam staan en werkte mee aan ontelbare albums van anderen.

Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Inmiddels woont hij in Dordrecht en heeft een excellente groep gelijkgestemde muzikanten om zich heen weten te verzamelen.

Sonia Perez, de zangeres, houdt het publiek in haar greep met haar romantische bolero’s, om het vervolgens op te zwepen met een pittig dansnummer, tipico Cubano!

De ervaren muzikanten van Sin Pausa geven het optreden een extra dimensie met spannende jazzy improvisaties. Naast bekende nummers uit de Cubaanse muziektraditie speelt Sin Pausa eigen composities en bewerkingen. World brengt elke eerste zaterdag van de maand muziek van verschillende streken op de aardbol naar DJS.

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual