Silent social distance disco

Buiten ongegeneerd dansen op de grootste muzikale knallers? Tijdens de Silent Social Distance Disco beleef je twee feestjes in één op je eigen stukje privé dansvloer! Verzamel je vrienden en switch all-night long tussen twee heerlijke disco kanalen: hitjes van toen of hitjes van nu. Van TOTO tot Guns ‘N Roses en van Post Malone tot The Weeknd, er staat altijd iets op dat je leuk vindt. Sterrenburgpark en Tussentij worden sfeervol aangekleed, waarbij we uiteraard rekening houden met alle veiligheidsrichtlijnen. Het enige waar jij je zorgen om hoeft te maken, zijn je dansmoves!

Hoe werkt het?
Het terrein is afgezet en ingedeeld in 100 vlakken. Bij binnenkomst haal je een koptelefoon op. De borg voor deze koptelefoon is 30 euro of je identiteitsbewijs. Vervolgens dans je erop los in één van de vlakken, maar let op: niet meer dan één persoon per vlak! Drankjes kun je halen aan de bar, we zorgen voor een aantal veilige zitplaatsen die voldoen aan de maatregelen. Meer richtlijnen lees je hier. Samen zorgen we voor een veilig, maar vooral ook uniek feest!

Waar is het?
Dit evenement vindt plaats in Sterrenburgpark. Navigeer adres: ‘Het tuinhuis’ De Jagerweg 1a, 3328 HE te Dordrecht. Voor het evenement in Tussentij klik je hier.

In samenwerking met Het Vogelnest.

Sterrenburgpark
Ter hoogte van Copernicusweg
3328 XJ Dordrecht

Gerelateerde events

Pintxos Friday in Post! vrijdag 6 november 2020, 12:00 - 14:00
Giro D’Italia 2020 zondag 25 oktober 2020, 12:00 - 18:00
Leif de Leeuw Band vrijdag 3 september 2021, 20:00
skyline-visual