Serce nie sluga

Serce nie sluga

“Serce nie sluga” is een film over het zoeken naar liefde. Het is een grappige en ontroerende kijk op moderne relaties. Mensen die blijven geloven in de liefde, maar diep van binnen, alleen op de ware liefde te wachten. Het is echter niet eenvoudig om je andere helft te vinden.
Daria en Filip – de hoofdpersonen van de film kennen elkaar al jaren en zijn de beste vrienden van elkaar. Filip is een klassieke “Peter Pan” en een echte hartenbreker van vrouwen. Na weer een andere, wilde nacht, wordt hij wakker naast een pas ontmoet meisje, en hij voelt dat hij zijn leven wil veranderen en betekenis wil geven. Hij herinnert een weddenschap die hij een tijd geleden heeft gemaakt met zijn beste vriendin, namelijk dat als ze geen serieuze relatie kunnen krijgen, ze samen zullen trouwen en een kind krijgen. Kan liefde echt beginnen met vriendschap? Is het echt in staat om alles te overleven? En vooral – kan het eeuwig duren?

Adresgegevens
Kinepolis
Lijnbaan 200
3311 RL Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag 15:30 - 22:00
Dinsdag t/m zondag 12:30 - 22:00
skyline-visual