Salon der leden met thema Nacht

De Salon der Leden is dit jaar gekoppeld aan het thema NACHT.
Er is iets in de nacht waardoor je ontvankelijker wordt voor kleine verschuivingen in de omgeving. Het brein staat gevoelig afgesteld en neemt elke subtiele verandering als uitvergroot waar. Deze mentale opmerkzaamheid is voor vele kunstenaars, niet alleen beeldende, maar ook musici, schrijvers en filmmakers, een ideaal moment om werk te maken. Ter stimulering van kunst en kunstenaar is aan deze Salon ook de Picturaprijs verbonden op 20 oktober wordt de prijs uitgereikt.

Speciaal voor de opening hebben we Pia Vapeur uitgenodigd!
Pia Vapeur is geïnspireerd door Zarah Leander, Hildegard Kneff en brengt prachtige muzikale performances. Klassieke aria’s, Duitse en Franse muziek en soms opvallende uitstapjes naar 90’s house. Pia Vapeur is het alter ego van Jeroen Fransen, interdisciplinair kunstenaar.

Maar we hebben ook muziek van Roeloff.
Vanuit zijn liefde voor onderzoek en muziek, creëert hij met zijn synthesizer, laag voor laag, een nieuw universum vol kleuren en klanken – laat je meenemen op zijn modulaire geluidsgolven uit zijn draagbaar laboratorium.

Adresgegevens
Voorstraat 190
3311 ES Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag Gesloten
Woensdag t/m zondag 13:00 - 17:00
skyline-visual