Ruben Hoeke Band

Ruben Hoeke Band

Op vrijdag 29 maart doet de Ruben Hoeke Band (RHB) Muziekpodium DJS aan. Het stevige werk van RHB bestaat uit een grote mix van vette rock, soul, pop, zompige boogie en stampende rhythm & blues.

De bezetting van de RHB die naar Dordrecht komt, is dezelfde als op het bejubelde album Sonic Revolver (2016) en het recent verschenen 2 cd-album 25 Live. Dit dubbele live-album is opgenomen tijdens de 25-jarige jubileumtour van de Ruben Hoeke Band, met ondere andere opnames in de uitpuilende tent van Ribs & Blues 2017 in Raalte.

Stergitarist Ruben Hoeke toert sinds 1992 bijna onafgebroken door Nederland en Europa. Met zijn eigen Ruben Hoeke Band, maar ook deel uitmakend van The Night of the Guitar; het gezelschap Nederlandse meestergitaristen rond één van Rubens leermeesters Jan Akkerman.

In de verstreken jaren sloeg Ruben aanbiedingen af van Mick Taylor en Beth Hart om bij hen te komen spelen, deed hij het project Jura met Jan Blauw, gaf talloze workshops en maakte met zijn broer, drummer Eric Hoeke, het album Hoeke – Legacy op basis van door hun vader nagelaten tapes. Vader Rob Hoeke was de ultieme boogiewoogie-pianist van de lage landen in de jaren zestig en zeventig.

Line-up: Ruben Hoeke: gitaar, Eric Hoeke: drums, Mike Kamp: bas, Lucas Pruim: zang.

De Ruben Hoeke Band rondom een van Nederlands beste eigentijdse gitaristen staat op grote en kleine podia in binnen- en buitenland garant voor een gig vol vette rock, soul, pop, zompige boogie en stampende rhythm & blues. Vanavond wordt het pas verschenen dubbelalbum 25 Live ‘dunnetjes’ overgedaan in DJS.

Entree: € 9,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual