Roots to the Blues Festival: Fuzzy Friday & The Gap

Fuzzy Friday en The Gap spelen zondagmiddag 17 november in Muziekpodium DJS in het kader van het Dordtse Roots to the Blues Festival. Dat alweer voor het tiende jaar op rij georganiseerde benefiet-evenement heeft tot doel zo veel mogelijk diervoeding, speeltjes en dierenbenodigdheden in te zamelen voor het Dordtse Dierentehuis Louterbloemen. In plaats van geld betalen de concertbezoekers in goederen. Er zijn, behalve in DJS, optredens in Café Merz, Poolcentrum Cozmic, Café Arina en het Dolhuis.

Fuzzy Friday is een band met een bijzondere bezetting. De achtergrond van de vier bandleden loopt uiteen van musical tot rock en van folk tot blues. Dat zie je terug in het repertoire: nummers van Bob Dylan en Bruce Springsteen naast cajun, luie jazz naast energieke folk. Een unieke mix die garant staat voor een fijne sfeer. Fuzzy Friday is: Jan Pols (keyboard, trombone), Henk Romijnsen (bas), Wim Klein (drums) en Mark Benjamin (zang, viool, trekharmonica, gitaar).

The Gap is een van oorsprong Vlaardingse coverband met Ben Hakker (zang), Wouter Verhoeckx (sologitaar), Johan Hartog (zang en slaggitaar), Berry Jansen (toetsen en zang), Wim Schruijer (basgitaar) en de Dordtse drummer Arie Biesheuvel (drums). Hun repertoire bestaat uit covers van Dire Straits, Status Quo, Beatles, Kinks, Stones etcetera. Kortom: een feest der herkenning van de zestiger tot en met negentiger jaren.

  • DJS: Fuzzy Friday en The Gap
  • Merz: Blues Goose en Different Shades of Blues
  • Arina: Teebeebrown – Never Enough en Kid Blue
  • Cozmic: Peter Maunder – HendrikseXperience
  • Dolhuis: Bluesnote – Black Label Blues Band en Frank Fish & band
  • Entree: dierendingen
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CT Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Feestdagen1e zondag v/d maand open om 14:30 - sluit, 3e zondag v/d maand open om 14:30 - sluit
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag21:30 - 01:00
Zaterdag21:30 - 01:00
ZondagGesloten
skyline-visual