Ride to Fight Cancer & Local Heroes Sing to Fight Cancer

Voor wie niet kan of wil mee zwemmen met de City Swim maar toch iets (sportiefs) wil bijdragen aan dit belangrijke doel, organiseren wij al enkele jaren de 75 km tellende “Ronde van Merz” of de “Urban Ride” van 40 km. Geniet van een mooie route, koffie met gebak en een gezellige finish bij ons voor de deur. Meer informatie en inschrijven voor deze tochten kan via onze website www.merzdordrecht.nl/fightcancer.

Vanaf 19.00 uur is het tijd voor een afterparty bij Merz met “Local Heroes Sing to Fight Cancer”. Namen zoals Mudbone en Leo Schellinger zullen samen met een Special Guest ons podium overnemen om er een waar feest van te maken.

Naast een groot deel van de opbrengst van de “Ride”, zal de Merzcrew ook deze dag alle fooi doneren. Kom jij je samen met ons inzetten om de Fight to Cancer aan te gaan?

Adresgegevens
Merz Dordrecht
Korte Kalkhaven 3
3311 JM Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag Gesloten
Dinsdag & woensdag 12:00 - 24:00
Donderdag 12:00 - 01:00
Vrijdag & zaterdag 12:00 - 03:00
Zondag 12:00 - 24:00
skyline-visual