reggae jam

Reggae Central: Verse iTal (TT)

Verse iTal komt uit Trinitad and Tobago en is in zijn jeugd geïnspireerd door Lord Kitchener, Michael Jacksen en dancehall iconen als Buju Banton. Na zijn verhuizing naar Philadelphia kwam hij in aanraking met hiphop en rastafari, om vervolgens terug te keren naar zijn geboorteland en daar zijn muziek te maken.

In 2013 releaset hij zijn grote hit ‘Never Hurt’ en verhuisde hij naar Nederland om zijn muzikale carrière echt vorm te geven. Hij won de Benelux Reggae Competition in 2014, speelde o.a. op Reggae Geel en Smile Festival en releaste eind 2018 zijn debuutalbum ‘100% Roots’. Deze werd goed ontvangen, haalde goeie streamingcijfers en twee van zijn videoclips zijn gereleased op Reggaeville.

Verse iTal brengt dus kwaliteitsreggae en laat dit met een ‘blazing’ liveshow zien en horen op Reggae Central, Free In The Basement!

Entree: gratis | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

Let op: dit concert is verplaatst van 10 mei naar deze datum.

Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
skyline-visual