Peter Pannekoek – Later was alles beter (UITVERKOCHT)

Ontwapenend & gevaarlijk

Later zal alles duidelijk worden. Wat de bedoeling was en hoe het begon. Geen tijd te verliezen want het oude is aan het sterven en het nieuwe moet nog geboren worden. Dit is een tussentijd, een tijd van monsters, volgens Peter Pannekoek.

In het volgende seizoen (2019-2020) keert supertalent Peter Pannekoek met zijn tweede show terug naar Kunstmin. Je kent hem van The Roast, Dit Was Het Nieuws en De Wereld Draait Door. De afgelopen seizoenen maakte hij een reuzensprong richting de top, de pers jubelde en kaarten waren binnen mum van tijd uitverkocht. Peter Pannekoek is speels, slim, maar ook gevaarlijk en ontwapenend. De succesformule van de comedian bestaat uit de combinatie van intelligente humor zoals van Theo Maassen en de intelligente empathie van Claudia de Breij, schreef het Parool.

Later was alles beter is een pleidooi voor gelijkheid. Voor feminisme. Voor fatsoen. En óók een pleidooi voor hufterigheid.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual