Passie voor Muziek – Magistrale Moederdag

In verband met de Corona maatregelen zijn de meeste evenementen tot 01-06-2020 afgelast.

Passie voor Muziek brengt het rijke aanbod van amateurkoren- en orkesten uit de regio Drechtsteden samen op het podium van de Grote Zaal van de Schouwburg. De passie voor muziek brengt hen samen. Deze middag staat in het teken van Moederdag. Op het podium zie je de volgende deelnemers:

  • Dagkoor Animo
  • Drechtstad Muziekvereniging
  • Van Zingkel & Co
  • Vocal Harmony Academy

Presentator Monique van der Ster verbindt alles aan elkaar. Monique is zangeres, zangdocent, theatermaker en koordirigent. Na de Kunstacademie zong Monique in Jody’s Singers en bij achtergrondkoortjes van heel zingend Nederland. Ze stond meer dan 25 keer in AHOY. Als studiozangeres koorde en zong ze tientallen albums, radio-jingles en commercials. Met de symfonische rockband Kayak; Merlin en Nostradamus tourde ze als zangeres tweemaal langs de theaters en ook met cabaretgroep K&M deed ze de theaters aan. Sinds 4 jaar is Monique eigenaar van De ZangFabriek en zang- en muziekdocent. In Dordrecht zag je haar eerder als zangeres in ‘The Beautiful Ones – a Prince tribute’ bij Bibelot en Big Rivers.

Onder muzikale leiding van dirigent Alejandro Orozco zingt Dagkoor Animo 4-stemmige populaire licht klassieke muziek in verschillende talen. Het koor bestaat uit 39 enthousiaste 50-plussers die iedere week samen komen.

Bij Drechtstad Muziekvereniging maakt jong en oud samen muziek. Van licht klassiek, film- en musicalmuziek, pop, blues en jazz tot big band-muziek en een goede mars. Het koor treed regelmatig op in winkelcentra, zorgcentra en bij allerlei evenementen in de stad.

Van Zingkel & Co is een kleinschalig popkoor dat bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste dames tussen de 25 en 65 jaar. Het repertoire is overwegend Engels- en Nederlandstalig en bestaat vooral uit recente popsongs, met af en toe een uitstapje naar jazz, musical en cabaret. De nummers worden door dirigente Annemarie van der Wijk gearrangeerd tot verrassende, meestal vierstemmige, koorstukken.

Schouwburg Kunstmin – Maatregelen ivm Corona
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
FeestdagenKassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual