Paramost (Paramore Tribute) + Left Alive + The Personalities

Paramost (Paramore Tribute)
Soms zijn er bands die nog geen 30 jaar bestaan en toch al een bijzondere status hebben. Paramore is zo’n band. Met hun 5 albums in 15 jaar hebben ze een compleet eigen sound gecreëerd dat het meer dan waard maakt om met iedereen te delen.
De voor de hand liggende bandnaam Paramost bestaat uit een groep gedreven muzikanten uit Dordrecht die fan zijn van het eerste uur. Met een voorkeur voor de oude energieke punkrock sound van de band komen alle bekende nummers voorbij waarbij stilstaan geen optie is. Van Misery Business tot Hard Times, als je Paramore een beetje kent weet je dat dit een feestje wordt!

Left Alive
Dansbaar, supersnel en mega-energiek: Left Alive speelt pop punk from the heart. Het Haagse vijftal combineert catchy riffs als die van Neck Deep met de krachtige zang van bands als Paramore.
Sinds ze eind 2015 voor het eerst samen het podium beklommen, blies de band met hun liveshow heel wat zalen en festivalweides omver. De hoogtepunten: spelen op het Delftse festival Westerpop (17.500 bezoekers) en de halve finale van de Grote Prijs van de Bollenstreek.

“Feels like I am listening to Hayley from Paramore singing a Rise Against song”

The Personalities

The Personalities zijn is power rock trio bestaande uit Case Brandt, Danny Versluis en Casper Rosenquist.
Alle drie doorgewinterde veteranen uit de Dordtse muziekscene en veel geziene gasten in de Popcentrale.
Meeslepend, gruizig en melodieus. Dynamisch en harmonisch. Zin in!Entree: € 2,- v.v.k. | € 4,- d.v.k. | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur
LET OP: vanaf 6 april kun je in de Popcentrale alleen nog maar met pin betalen
Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
skyline-visual