Pakjesboot XXL

Sinterklaas heeft laten weten dat hij in de nacht van 13 op 14 november naar Dordrecht komt met zijn aller ALLER grootste Stoomboot uit zijn enorme Spaanse vloot. PAKJESBOOT XXL.

Wat een fantastisch nieuws. ’s Nachts? Waarom? Omdat de Sint vanwege corona niet op het dek de Dordtse kinderen kan begroeten. Dus; geen volle haven, geen rijroute, geen ontvangst door de burgemeester. De Sint en zijn Pieten kunnen lekker uitslapen en in de vroege ochtend de gordijntjes voor de patrijspoorten wegschuiven om de mooie Grote Kerk te aanschouwen.

De SIS kan verklappen dat Pakjesboot XXL op 14 november toegankelijk zal zijn voor een groot aantal kinderen. Wel moet je een boarding pass hebben. De SIS heeft samen met de binnenstad winkeliers (POBD) afgesproken een leuke actie op touw te zetten om aan deze kaarten te komen.

Wij kunnen niet wachten om in te checken voor een bijzondere rondleiding langs o.a. het grootste pakjesruim, de was- en strijkruimte, de kombuis, slaapvertrekken en als klap op de vuurpijl de stuurhut van Kapitein Piet. En de Sint? Die zit uiteraard klaar voor een leuke foto met de bezoekertjes.

Pakjesboot XXL
Bomkade
3311 CJ Dordrecht
Contactgegevens

Gerelateerde events

Fortius Wantijparkloop zaterdag 28 november 2020, 01:00
Stoffenbeurs zondag 15 november 2020, 11:00 - 18:00
Schuim Bierfestival zondag 26 september 2021, 16:00 - 22:00
skyline-visual