Online Proeverij

Rutte geeft een proeverij die speciaal voor Dordrecht bedoeld is. Er worden namelijk producten geproefd die alleen in Dordrecht verkrijgbaar zijn; bij de Ruttewinkel en natuurlijk ook bij de Dordtse slijters.

Oorlam
Eén van die producten is de nieuwe Oorlam, die speciaal ontwikkeld werd voor het 800-jarig bestaan van onze mooie stad. In de 19e eeuw  werd jenever Oorlam genoemd door matrozen. Zij kregen Oorlam als onderdeel van hun loon. Bij bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld bij verjaardagen of als de kapitein tevreden was over hoe de matrozen zich tijdens slecht weer hadden gehouden, werd er een extra-oorlam uitgedeeld.
Oorlam past dus goed bij onze stad aan het water, waar we als Dordrecht zoveel aan te danken hebben.

Toentertijd was het jenever, verdund met water; dat hebben we maar niet gedaan, maar het is een mooie, op houten vat gerijpte jenever geworden, met extra kruidigheid als verwijzing naar onze handelsgeest.

19 juni van 20.00 tot 21.30 uur

Je kan meedoen door een mailtje te sturen naar info@rutte.nl ovv Tasting 19 juni. Na betaling, krijg je via mail een Zoomlink én een cadeaubon, als je de proeverij aan iemand kado wil geven. Ook wordt er een pakketje thuis gestuurd met de 6 monstertjes. De proeverij kost 15,- per persoon.

Als online bedrijfsuitje of als cadeau

Houdt de facebookpagina (Rutte Distillery) in de gaten voor meer online-activiteiten.
Zo is er 26 juni een Kopstootproeverij!

skyline-visual