OMG & Skeftum: Dordtse Vrienden Live

Twee bands die elkaar muzikaal alles gunnen: dat zijn OMG en Skeftum! De Dordtse formaties vullen samen de Main Stage tijdens de eerste editie van Dordtse Vrienden Live. Ervaren muzikanten uit Dordrecht brengen bekende hits en overwachte twists. Beide bands spelen afwisselend en wisselen ook onderling van muzikanten. Meezingen gegarandeerd!

Vrolijke coverband OMG begon ruim 16 jaar geleden. De band vergaarde bekendheid in Dordrecht en omstreken door zijn Doe Maar vertolking tijdens het Big Rivers festival en eerder in de Main Stage van Bibelot. Hierna zijn blazers Quincy, Larry en Gert Jan zelfs een vast onderdeel van OMG geworden. Speciaal voor deze eerste editie is gastmuzikant Bart Kuntz ingeschakeld op de toetsen. OMG bestaat verder uit Mark, Elisjeba en Miranda op zang, Arno en Stephan op gitaar, Marcel op basgitaar en Erik op drums.

Skeftum is een combinatie van jeugdige onbevangenheid en doorgewinterde ervaring. Dat er veel gelachen wordt hoor je terug in de muziek en tijdens live optredens. De geöliede machine wordt aangedreven door bandleden Chris, Sjaak, Tom, Sonny en Kimball.  Tijdens Big Rivers scoorde ook Skeftum hoge ogen met zijn Golden Earring vertolking. Leuk om te weten: Skeftum is oud Dordts dialect en betekent opzouten.

Adresgegevens
Bibelot
Noordendijk 148
Dordrecht
Contactgegevens
skyline-visual