Noorwegen en Zweden: actief met kids

Zoek jij de komende zomer naar een spannend avontuur voor de kinderen? Dan is dit dé informatieavond voor jou! Want zowel Noorwegen als Zweden zijn een aanrader voor families met kinderen die avontuurlijk ingesteld zijn en graag in de natuur zijn.

Wat dacht je van de kraakheldere meren in Noorwegen, rivieren waar je heerlijk kunt kanoën of raften? Fietsen, wandelen en op zoek naar dieren die zich niet graag laten spotten. Grijp de verrekijker en ga op zoek naar elanden en bevers. In Zweden kun je samen met jouw gezin een echt houtvlot bouwen, maar ook een kijkje nemen in Stockholm, ook wel het Venetië van Zweden genoemd. De natuur en de bijzondere sfeer zorgen voor een gezonde actieve vakantie. Onze specialisten vertellen met veel enthousiasme over deze prachtige groene landen. Wil jij dit jaar een keer wat anders?

Dan hopen wij jou samen met de kinderen te zien op onze informatie avond op 14 december. Meld je nu aan!

Adresgegevens
Travel Store
Voorstraat 296
3311 ET Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 16:30
Zondag 12:00 - 16:30
skyline-visual