Nod Stewart & The Faces

Op vrijdag 1 februari speelt de tribute-formatie Nod Stewart & The Faces in Muziekpodium DJS. Hij is het ‘nod’, maar zanger Jo de Roeck en zijn band weten de rauwe energie en brutaliteit, afgewisseld met breekbare emotie van Rod Stewart overtuigend te vertolken. Sluit je ogen en je bent terug in de 70’s, 80’s en 90’s.

Nod Stewart & The Faces is niet zomaar een tributeband die het repertoire braaf naspeelt. Als een soort ‘method musicians’ zijn ze in de huid van hun inspiratoren gekropen. Ze weten de kern en energie tot op de noot te vangen, maar zijn als fan van het eerste uur ook in staat muzikale uitstapjes te maken die geheel in stijl blijven. Koppel dit vervolgens aan hun decennialange muzikale carrières met bekende acts in binnen- en buitenland en het recept is daar voor een heerlijke tributeband. Oftewel, liefde en energie gekoppeld aan vakmanschap.

Natuurlijk komen alle hits voorbij van The Faces en van Rod solo. En om het reüniegevoel te versterken worden die hier en daar afgewisseld met iets minder bekende nummers die Rod nauw aan het hart liggen.

De bandleden speelden of namen op met onder meer Golden Earring, I’ve got the Bullets, Rick DeVito, Focus, VOF de Kunst, Charlie Dée, Guus Meeuwis, George Kooymans and Frank Carillo, Vreemde Kostgangers en vele, vele anderen.

  • Datum: vrijdag 1 februari 2019
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 8,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,00
  • www.muziekpodiumdjs.nl
Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual