Nederpop All Stars & Henk Westbroek

Zelfs je naam is mooi

Plus: Als extra kers op de taart speelt de band na afloop van het concert een korte akoestische sessie in de foyer, tussen het publiek.

De Nederpop All Stars gaan opnieuw langs de Nederlandse theaters want ze hebben nog lang niet genoeg van al die heerlijke nederpopklassiekers. Elk concert is een feest, een mooie mix van de bekende nummers van toen én hedendaagse popsongs. De band bestaat uit topmuzikanten die hun sporen in de pop hebben verdiend. Ze stonden aan de wieg van vele Nederlandstalige klassiekers en zijn samen goed voor bijna tien Top 2000-noteringen.

Stefan de Kogel, de charismatische leadzanger, heeft dit keer ‘Het Goede Doel’ artiest Henk Westbroek aan zijn zijde. Hiermee zijn de beste versies van ‘Vriendschap’, ‘Zelfs je naam is mooi’ en ‘België’ in ieder geval al verzekerd.

Op maandag 9 september brachten de Nederpop All Stars samen met Henk Westbroek de nieuwe versie van ‘ Vriendschap’  uit. “Vriendschap anno 2019 kan nog vluchtiger zijn”, stelt Westbroek. “Een remake leek me naast heel leuk, ook nog heel veelzeggend. We hebben een mooie extra dimensie kunnen toevoegen aan het nummer.”

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual