Movies Music Night: Bohemian Rapsody

Met de Movies Music Night vieren we de première van weer een – naar verwachting – daverende muziekfilm.

De rode loper gaat uit. Een welkomstdrankje staat klaar. We serveren lekkere bites. De DJ laat het vinyl spinnen om de sfeer te verhogen. En natuurlijk is de film het centrum, maar na afloop is het feest met een live act. The Movies is de royale gastheer van “a rocking movie party“.

Deze gedramatiseerde biopic verbeeldt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Maar ook Freddie Mercury’s (Rami Malek) uit de hand gelopen levensstijl, die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band, krijgen we te zien. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury. Hij leidt de band naar één van de meest legendarische optredens in de rock-geschiedenis. Hier legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun erfenis, eentje die tot op de dag van vandaag nog velen inspireert.

Kom je deze muzikale filmavond meevieren?!. Bring all your friends! Kaarten à € 14,50 (incl welkomstdrankje & bites) zijn nu online te koop en telefonisch te reserveren.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual