Mantra sounds into silence

MoV: Mantra - Sounds into Silence

Spirituele documentaire over “chanten’ gevolgd door mini-concert

Wegens succes herhaald!  Ma 30 september 19:30 u.

De documentaire Mantra: Sounds into Silence neemt je mee op een muzikale reis rond de wereld. We ontmoeten allerlei mensen van diverse achtergronden, variërend van Tibetaanse monniken, hip-hop muzikanten en gevangenen, die verslag doen van de blijvende positieve effecten die het Kirtan-zingen (mantra’s) heeft op hun gevoelsleven. Ook zien we dat er neurologisch steeds meer bewijzen komen van de meetbare positieve invloeden van meditatie en chanting.

Regisseur Georgia Wyss maakte met art director Wari Om prachtige opnames van optredens van bekende Kirtan artiesten als Deva Premal & Miten. Aan het woord komen o.a. Manose, Krishna Das, Snatam Kaur, Jai Uttai, MC Yogi en Dave Stringer. Een inspirerend onderzoek naar het muzikale en sociale fenomeen van ‘chanten’.

Deze voorstelling vindt plaats i.s.m. WY Centrum voor Bewust-zijn te Dordrecht. Aansluitend presenteren Yvette en Wim een mini-concert van manta-zang en ritmes, met vrije deelname door het publiek. Gedurende de hele avond wordt à volonté Jasmijnthee geschonken.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual