God's not dead 3

MoV: God's Not Dead 3

“A Light in darkness”

Het is de bekendste christelijke filmreeks ooit: God’s Not Dead. Miljoenen kijkers wereldwijd zagen de zinderende serie van drie delen. De films zorgen binnen en buiten de kerk voor gespreksstof. Maar toch was het laatste deel nog nooit bij ons te zien. Tot nu. Want vrijdag 12 juli draait ‘God’s Not Dead 3 – A Light In Darkness’ in The Movies Dordrecht.

Wat doe je als je kerk vernietigd wordt? Het gebeurt de gemeenschap van de St. James kerk. Relaties raken onder druk en de universiteit waar de gemeenschap bij hoort legt ze het zwijgen op. De leiders van de universiteit gebruiken de tragedie zelfs als excuus om de kerkleden van de campus te verwijderen. Maar dat lukt niet zomaar. Dat er ondanks alles altijd hoop is is de belangrijke boodschap van ‘A Light In Darkness’. Want dominee Dave (David A.R. White) zet alles op alles om de rechten van de kerk en het geloof te verdedigen.

Deze film komt op verzoek van Bonfire (interkerkelijke ontmoetingsplek) en Boek & cadeauwinkel Present. Na afloop is er een nazit met de traktatie van een drankje.

Movies op Verzoek (MoV) geeft het publiek zelf de gelegenheid een favoriete film te programmeren en te delen met het publiek hier in Dordrecht/Drechtsteden. Heb je ook een programma-idee + een publieksgroep? Mail dan geert@themoviesdordrecht.nl

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual