Op donderdagavond 27 juni toont de Dordtse binnenstad zich op haar best tijdens de eerste editie van de Shoppingnight. Vele winkels zijn tijdens deze feestelijke avond tot 22.00 uur geopend en hebben elk hun eigen feestje met de bezoekers als eregast. En als de winkeldeuren sluiten gaat de gezelligheid gewoon nog even door met speciale afterparty’s in diverse horecagelegenheden. Het gehele programma is na te lezen op www.shoppingnightdordrecht.nl.

Om 18.00 uur wordt de Shoppingnight feestelijk geopend op het Scheffersplein met de onthulling van de etalage van het voormalige V&D pand  door wethouder Burggraaf. Dat is het startsein voor de zomerkoopavond waarop door de hele binnenstad van alles te beleven valt.

Programma vol acties, live muziek en culinair genieten

Tijdens de Shoppingnight zijn er vele leuke activiteiten in de stad. Veel winkeliers hebben leuke acties of extra’s bij je aankopen.

Maar deze avond wordt winkelen meer dan alleen aankopen doen, de Dordtse binnenstad omarmt je en verwent je deze avond. Speciale hostessen heten je welkom in de stad en op vele plekken is er live muziek en zijn er binnen proeverijen.

Om het je makkelijk te maken rijdt er deze avond een hop-on-hop-off-treintje gratis langs alle deelnemende ondernemers, ook de winkels die net iets buiten het centrum liggen. Of laat je verrassen door de tientallen speciale gastheren en –vrouwen die door de stad wandelen en je de weg wijzen naar bijzondere zaakjes.

skyline-visual