Meetup – Duurzaamheid

Met elkaar in gesprek

Let op! De locatie van deze MeetUp is De Blauwe Kamer in Stadsbibliotheek Dordrecht. Toegang is vrij. Wij adviseren u vooraf te reserveren.

Dit keer sluiten we aan bij het thema van Nederland Leest: Duurzaamheid. We duiken in dit thema in relatie tot verkeer en vervoer. Volgens velen zou de vervoerssector zo snel mogelijk moeten overstappen van fossiele brandstoffen naar alternatieven zoals waterstof en elektriciteit. Maar is dit echt dé oplossing? Of creëren we hiermee een ander probleem? Zijn er bijvoorbeeld andere alternatieven, zoals de auto vaker laten staan? En wat heeft ons online bestelgedrag voor impact op het milieu? Allemaal vragen met uiteenlopende antwoorden.

De Bibliotheek AanZet en Schouwburg Kunstmin presenteren een nieuw seizoen Meetups. Praat elke maand mee over een actuele maatschappelijke thema’s, doe inspiratie op, leer nieuwe mensen kennen én deel je mening. Geen debat, maar ‘gewoon’ een goed gesprek onder leiding van een moderator.

Adresgegevens
Bibliotheek AanZet
Groenmarkt 153
3311 BD Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 15:00
Zondag Gesloten
skyline-visual