Manny Rod (DR) & Toke D Keda

Deze grote namen binnen de bachata komen naar de Popcentrale: Manny Rod & Toke D Keda. Wees er snel bij, want er zijn maar 120 tickets beschikbaar!
 
Emmanuel Rodríguez Taveras, beter bekend als Manny Rod, is geboren in 1993 in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) en liet al vanaf zeer jonge leeftijd zien dat hij een speciaal talent voor zingen en composeren heeft.
Op 7-jarige leeftijd begon hij samen met zijn vader in de Adventkerk te zingen. Toen hij 12 jaar oud was besloot hij om niet-christelijke muziek te gaan maken.
 
Hij begon urban muziek te maken met een duo genaamd “John V en Manuel”, en ging vervolgens ‘bachata‘ zingen met een ander duo “Manuel en Nylo”. Het duurde niet lang voordat hij op 19-jarige leeftijd zijn weg naar Zwitserland vond om deel uit te maken van een groep die hem nog meer bekendheid zou geven in de wereld van bachata.
Manny is bekend voor het spelen van nummers als Lejos De Ti, Te Vas, Besos A Escondidas, Me Emborracharé uit het repertoire van zijn oude bands.
 
Als zanger bezit Manny een geweldige en veelzijdige stem, die zich aanpast aan vele ritmes zoals: R&B, ballads, bachata en andere ritmes. Nu presenteert Manny zijn meest recente solo-productie, de nog niet eerder uit uitgerachte; “My Destiny”, bestaande uit 9 bachata songs en een urban theme.
 
De tropical popzanger Toke D Keda heeft een wereldwijde, loyale fanbase. Samen hebben zij een ‘innovatieve multidimensionale muzikale experience’ weten neer te zetten en is al meer dan 10 jaar actief in de ‘bachata’-scene in Europa en Azië.
 
Door talloze samenwerkingen met mega-artiesten als Ricky Martin, CNCO, Manu Chao en Willie Colon heeft hij zijn audiovisuele kunst naar een nieuw niveau gebracht. Hij maakt een mix van elektronische muziek, latin en tropical pop. Zijn versie van de Latin-classic “Lamento Boliviano” is één van de grootste underground hit in deze scene geworden.
 
Vanaf zijn debuutoptreden in 2003 op het iconische Calle Ocho Festival in Miami heeft hij al meer dan 550 concerten in 55 verschillende landen en 6 verschillende continenten gedaan. Van Japan tot Australia tot Rusland en nu dus in de Popcentrale in Nederland!
 
Entree: € 15,- v.v.k. | € 20,- d.v.k. | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur
Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
skyline-visual