Man.Eat.Plant met Lisette Kreischer

MAN.EAT.PLANT. is een feit! Lisette’s tiende boek in tien jaar. In maart verscheen The Plant Pharmacy, over de geneeskrachtige potentie van planten, in mei verscheen een heruitgave van haar eerste kookboek Ecofabulous koken in alle seizoenen en nu, nu is MAN.EAT.PLANT. daar!
Samen met vegan chef Maartje Borst bewijst Lisette in dit boek dat het niet langer noodzakelijk is om vlees te eten en dat alles een 180 graden swing kan krijgen zonder dat je er iets voor hoeft in te leveren, sterker nog, je krijgt er juist heel veel voor terug.

Op deze avond vertelt Lisette hoe ze haar boeken inzet als tool om een belangrijk verhaal de wereld in te slingeren en deelt zij het dieperliggende verhaal achter MAN.EAT.PLANT..

Tegelijkertijd laat Daantje food & drinks je alvast wat heerlijke gerechten uit dit stoere boek proeven, én hebben we wat VIPs uit het boek uitgenodigd!

Laat je deze avond lekker inspireren!
Lisette neemt uiteraard ook allerlei boeken mee, dus mocht je nog op zoek zijn naar geschikte sint- of kerst cadeautjes voor your loved ones…zoek niet langer!

Kosten: 42,50 pp exclusief drankjes, inclusief een kopje koffie of thee bij het nagerecht

Adresgegevens
Daantje Food & Drinks
Nieuwstraat 25
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag t/m zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 12:00 - 17:00
skyline-visual