Made in Italy

Vader en zoon hervinden elkaar in idyllisch Toscane

Deze zachtaardige komedie vertelt het verhaal van de eigenzinnige Londense kunstenaar Robert (Liam Neeson), die met zijn van hem vervreemde zoon Jack (Michaél Richardson) afreist naar Toscane. Het buitenhuis, dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd, moet worden verkocht. Zodat Jack geld heeft om de kunstgallery van zijn ex-vrouw te kunnen kopen. Maar Robert blijkt de schitterend gelegen villa compleet verwaarloosd te hebben. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen, doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed.

Voor Jack lijkt dit bouwproces een weerspiegeling van zijn zoektocht om de herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder terug te vinden. Jack ontmoet de levendige Italiaanse kokkin Natalia (Valeria Bilello), die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Dankzij deze niewe impulsen komt er ook beweging in de vastgelopen vader-zoon relatie.

Regisseur James D’Arcy creëerde vakbekwaam een gemakkelijke romantische komedie naar Brits model. Het samenspel van Neeson en Richardson overtuigt. Zou het komen omdat ze in werkelijkheid ook vader en zoon zijn ?

 

NRC: “..het verhaal komt dicht in de buurt van Neesons eigen familiegeschiedenis..”

The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag16:00 - 00:00
Dinsdag16:30 - 00:00
Woensdag14:00 - 00:00
Donderdag16:30 - 00:00
Vrijdag14:00 - 00:00
Zaterdag14:00 - 00:00
Zondag12:00 - 00:00

Gerelateerde events

skyline-visual