Mad Dogs and Englishband

Mad Dogs and Englishband

Op vrijdag 12 oktober speelt de Mad Dogs and Englishband in Muziekpodium DJS met zijn vlammende Tribute to Joe Cocker. Na de opleving van de jaren tachtig, de wederopstanding van het breien en de reünie van het zoveelste boybandje presenteren we met trots de enige échte revival: “Ladies and Gentlemen, The Mad Dogs and Englishband!” Joe Cocker maakte furore met zijn Mad Dogs and Englishmen-tour en gelijknamige elpee in de jaren zeventig, en wij doen dat nog eens dunnetjes over. Een feest van herkenning voor veertigplussers, een ontdekking voor het leven voor veertigminners.

Cocker en zijn 42 muzikale vrienden speelden op 16 mei 1970 in San Bernardino in Californië het slotakkoord, en wij pikken het weer op. Van Let’s Go Get Stoned tot het onnavolgbare With a Little Help from my Friends; met dertien Mad Dogs voeren we het beroemde concert integraal uit. Put on your dancing shoes en neem de zakdoeken mee. Meeslepend, nostaligisch, met hart en soul: Ladies and Gentlemen, let’s welcome The Mad Dogs & Englishband!

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual