Maas Theater en Dans – Hallo Familie

Kindertheater vanaf 8 jaar

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 8 jaar.

Wonderlijke, hartverwarmende danstheater voorstelling met grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben maar die er gewoon altijd zijn. Vader en moeder vieren feest en oma komt op visite. De nacht is lang, het is druk in huis en jij kunt maar niet slapen. Het lijkt wel een avontuur: knuffels komen tot leven en grote mensen maken een dansje op tafel.

Moniek Merkx over Hallo Familie: ‘Je blijft altijd kind, ook als je veertig bent. En als je drie bent kan je je soms zo ernstig voelen, dat je het liefst met een lange baard bij de kachel zou willen zitten. Ik stel me een grote huiskamer voor waarin een groep gasten een geheimzinnig familiespel speelt. De kinderen worden steeds volwassener, de volwassenen gedragen zich als kleuters. Ze dansen op tafel tot het ochtendgloren.’

Moniek Merkx, concept & regie; Anne Fé de Boer, Marieke Dermul, Cherella Gessel, Gihan Koster, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, cast; Joop van Brakel, muziek; Art Srisayam, choreografie; Sanne Danz, decor; Nicky Nina de Jong, kostuums; Gé Wegman, licht.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual