Maas Theater en Dans – Doe eens lief (vanaf 2 jaar)

Twee spelers maken samen op het toneel een wereld vol liefde. In een wit decor laten ze live animaties tot leven komen. Ze tekenen een stip, een mug, een taart, een droom, een monster, een drol, een kus. Zo snel als ze rennen en struikelen, is de wereld die ze hebben gemaakt ook weer weg. Gelukkig maken ze meteen weer een nieuwe wereld waar ze verliefd op worden.

Het decor in ‘Doe eens lief’ maken de twee spelers met live animaties. Met weinig woorden en met veel klimmen, vallen, tekenen, dansen, zingen en botsen. Er gebeurt van alles in deze voorstelling van Maas Theater en Dans.

Is een stip net zo lief als je moeder? Hoe maak je ruzie met je lievelingsknuffel? Kun je ook van je monsters houden? Krimp je als niemand lief tegen je doet? En hoe dans je als de liefde in je benen zit? Doe eens lief is een vrolijke en fysieke ode aan de ontdekking van de kleine en de grote liefde.

Sara Giampaolo, regie; Anne Fé de Boer & Sara Giampaolo, concept; Anne Fé de Boer & Gihan Koster, spel, dans en live animaties; Moniek Merkx, coaching

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual